Пасічників запрошують взяти участь у «Марафоні лип»

     В рамках програми розвитку пасічництва та пасічної кооперації у громадах своєї присутності, компанія «Контінентал Фармерз Груп» оголошує про початок підготовки до проведення цьогорічного «Марафону лип».

     Отож, запрошуємо пасічні кооперативи, організації та ініціативні групи пасічників до співпраці для організації спільних висадок медодайних дерев.

     Вимоги до потенційних партнерів – учасників проекту:
- забезпечення місця для проведення висадки, офіційно погодженого з органами місцевої влади чи іншими уповноваженими структурами;
- наявність волонтерів та індивідуального інвентаря для проведення робіт;
- забезпечення догляду (обкошування, підлив тощо) за висадженими деревами впродовж двох-трьох наступних років.

     Зі свого боку, компанія «Контінентал Фармерз Груп» забезпечує учасників безкоштовними саджанцями та здійснює їхню доставку до місця висадки.

     Зголоситись для участі в акції можна до 15 жовтня, написавши нам на пошту amykhailytsia@cfg.com.ua або зателефонувавши за номером 067 413 65 69

Для довідки:

     «Марафон лип» - соціальний проект, що орієнтований на розвиток пасічництва в громадах, шляхом збільшення площ липових насаджень. У 2019 році, в рамках проекту, на п’ятнадцяти локаціях у п’яти областях, було висаджено понад 1600 саджанців липи, гледичії та фундука. До висадки долучились більше ста двадцяти волонтерів - місцевих жителів, членів кооперативів, працівників компанії, представників органів самоврядування, працівників лісгоспів, школярів та членів громадських організацій.